22 februari 2018

Vintrigt stughäng

Allmänt

Lite tisdagschill med vovve och sol!
Byxorna är ett par förlegade ifrån nionde klass. På den tiden då varje klass fick möjligheten att göra en gemensam klasströja med tillhörande byxor. Gör man sådant fortfarande? Tror jag har slängt tröjan men hittade de här i en låda för inte så länge sedan. Mamma påpekar texten varje gång och skrattar lite för sig själv. Ja.. inte går det att ta miste på vem de tillhör i alla fall haha.
 
 
Lyx att rulla in i stugan och bli bjuden på både mat och mammas chokladskorpor. Där emellan drog vi på oss lite varma kläder och pulsade en runda i snön. Diesel hade dock nöjet att dra iväg på egen hand så vi fick snällt promenera tillbaka för att hämta honom haha. Märks ju vem favoritpersonen är i sällskapet, så att säga. Inte var det vi inte!
 
 
Lever för att det blir ljusare för var dag. Tänk när vi sitter där, med blommande natur och blickar tillbaka på den gråa vintern. Så lätt allt kommer kännas! Jag har dock kommit lindrigt undan den här vintern. Kunnat ta vara på dygnets ljusa timmar, frisk luft och välmående. Nu hoppas vi på att det inte snöar in i maj som förra året...Tänk att jag kommer kunna sola utan problem ute på verandan nu!! Förra året solade jag i lägenheten, med fönstrena öppna på vid gavel haha. Funkade det med, någorlunda. 😉 
 
Idag är jag iväg på jobb-ish med lunch därefter. Sen ska jag börja fundera lite på vad som behöver packas till helgen. Vägrar stress med outfitplanering (och för att jag är så galet taggad), så kan lika gärna börja packa i god tid. Jag är överlag ganska dålig på att fixa med håret. Låter det oftast bara va som det är, för att jag helt enkelt inte vet vad jag ska göra med det haha. Jag har långt men skandinaviskt hår som har noll volum eller lekfullhet i sig själv. Tackar gudarna för det många gånger, men det blir liksom lite tunt och livlöst ibland. Skulle vara kul att gå till en frisör eller stylist som tar fram det absolut bästa i det och ba: "gör såhär för att få det att se flawless ut". Yes, pleeease!
 
Hoppas ni får en fin torsdag och helg! För här lär det bli öde tills åtminstone söndag. Då kommer det finnas bloggmaterial vill jag lova.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress