Vill knappt nämna att jag vaknade upp med den där skavande känlsan i halsen idag. Tänker bestämt bara igonera det i någon form av förhoppning om att den gör likaså. Tror ni det funkar?😏
Det, och det faktum att det vräkte ner snö imorse, satte grus för mina träningsplaner idag. Istället spatserar jag fortfarande runt i sovtishan, tvättar och steker pannkakor samtidigt som jag shufflar mig igenom årets lista. Ska se om jag lyckas hitta någon god smoothie gjord på apelsin sen för att få i mig lite extra vitaminer. Jag SKA ha livets helg i helgen, så är det bara haha.
 
Fundering: Har ni gått till en osteopat någon gång? Varför/mot vad och märkte ni någon skillnad?
Jag har min första inbokade behandling inom ett par veckor och jag som bara trodde det gick ut på att hitta orsaker till smärta fysiskt, och behandla det, insåg när jag läste på att det handlar om så mycket mer än så. Om jag har förstått det rätt handlar det om att hitta obalans i kroppen som bland annat kan påverka cirkulationen, nervssytemet och kroppens funktion rent muskulärt. Jag som aldrig varken har gått till massör eller "rätt ut kroppen" på det sättet, kan ändå ana att det finns både det ena och det andra att rätta till. Som hästtjej har den ju fått lite stryk genom åren, så att säga haha. Ska bli intressant och se vad det mötet landar i! 
Dixi Wonderland

Wow vilka fina bilder :D Jag gör mycket juice här hemma och då har jag alltid i citrin och ingefära :)

Svar: Så gott och bra för en! Lätt att glömma bort att fylla på med vitaminer även när man är frisk. Ska testa en med apelsin, mango och ingefära till frukosten imorgon tänkte jag. Får se hur det blir! :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress