21 januari 2018

Ett halvfärdigt rum

Allmänt

Om jag inte misstar mig, så nämnde jag mina inredningsplaner i föregående inlägg.
Spontanköpte ett drinkbord till sängbord, köpte vita sängben – och voilá! ⬆️
Nu är skillnaden lite mer brutal i och med ljusskillnaden. Men jag fick äntligen bort sänggaveln! Fy satan vad jag har stört mig på den otagliga gånger. Men jag anade nog inte hur stor skillnad bara den skulle göra. Nu kan jag slänga mig på sängen om jag vill haha, även om det typ aldrig skulle hända för då knäcker jag väl benen. 😏 Bytte bort mitt retro röd/rosa ljus i fönsterlampan också. Blev mer harmoniskt!
 
Det kanske märks att jag är lite AMA härifrån just nu?
Precis som med allt så kommer det en tid när saker och ting förändras. Just nu är jag i en fas där jag testar, funderar och provar mig fram kring hur jag vill att mitt liv ska se ut. Sista halvåret av 2017 gick ut på att hitta möjligheter till att flytta tillbaka till Stockholm. Var uppe i två omgångar inom två helt olika yrken, men inget har riktigt nappat eller klickat rätt. Innan min 22-årsdag valde jag att hitta en ny banan, och i skrivande stund är jag på ytterligare en. Jag har fått möjlighet att hoppa upp i sadeln igen och kommer att fortsätta med det framåt. Är inte det förresten fantastiskt? Hur man kan gå ifrån att att göra någonting nästan dagligen, till sällan, till inte alls. För att sedan hoppa upp och ta vid där man slutade? Reflekterade inte över det förrän jag satt där på hästryggen i torsdags och tänkte att det borde ha varit svårare än såhär. Borde ha tappat känsla, rytm, balans, sinne och koordination. Jag borde ha känt mig ringrostig i en värld där jag tidigare hört hemma. Men jag känner mig snarare nollställd, orädd och fridfull! Inga hjärnspöken eller oläkta erfarenheter i minnet. För det märkte jag verkligen på slutet, jag tappade glädjen och självförtroendet i sporten när alla bara kändes slitigt och svårt. Tur man kan hitta tillbaka tillslut!
 
Nu har klockan slagit över till Söndag. Jag ska stänga av Utan mig ft Newkid som råkat gå på repeat i en timme, dra ett streck över alla "to do" saker som stod på listan och ta en ledig dag imorgon. Godnatt finisar, vi hörs!
ÅSA

Så himla fint med ett drinkbord till sängbord! Och bara älskar terracottakrukor i fönstret!!!! <3

Svar: Ja det blev faktiskt förvånansvärt bra! Kul att du gillar det :D
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress