12 januari 2018

Real Friends

Allmänt

Först av allt så är det väl bara att säga Happy Friday hörrni!
Sen måste jag bara slänga in en stor del till just det; Camila Cabello´s album som äntligen hade release idag. Det är och har alltid varit starquality över henne sedan Fifth Harmony bildades, och det har ju bara visat sig mer sedan hon började sin solokarriär. Ta en "lyssning" här under eller scrolla förbi om det inte är för dig! But you will be missing out, just saying.
 
 
 
Även om jag genuint kan säga att hela albumet är guld (speciellt She Loves Control, my god 🔥) Så har "Real Friends" varit en liten favorit sedan tidigare. Det är något speciellt med den..
 
"I stay up, talkin' to the moon.
Been feelin' so alone in every crowded room.
 
I just wanna talk about nothin'
with somebody that means somethin'.
Spell the names of all our dreams and demons
for the times that I don't understand.
Tell me what's the point of a moon like this
when I'm alone again.
Can I run away to somewhere beautiful
where nobody knows my name?"
 
Till något annat.
Jag och mamma drog en repa på marieberg igår, med tema inredning i sikte. Är ni också sådana att ni hittar grejer som ni gillar, men som absolut inte går ihop i ett rum? Jag börjar som smått göra om mitt rum (finally) och ska byta ut möbler med tiden. Har ett nytt skrivbord i tankarna och ska byta ut sängstommen mot ben idag, är tanken. SÅ trött på det svarta och tunga nu haha. In med fluff, vitt och ljusgrått!
 
Har ni några bra inredningkonton ni följer? Eller driver du mot förmodan en inredningsblogg? Länka gärna! Behöver lite inspiration. 🙂
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress