Januari må kännas som en oändlig månad. Men fin är den allt!
Idyller likt dessa är ju så mycket mer värt än betong. Det gör det värt alla gånger man måste halka runt på oplogade vintervägar och åka milen hit eller dit för minsta lilla ärende. Det gör det nästan värt för alla de gånger man behöver ta sig hem från sena nätter i stan. Eller om man ska ta det ett steg längre – alla de konserter och händelser som man går miste om, för att det inte är rimligt att ta sig till huvudstaden riktigt lika ofta som man kanske skulle vilja. Skönt med sommar sedan när även de "nattliga turerna" blir en fröjd för ögat!
 
Påtal om sommar, vet ni vad jag skulle vilja göra? Ta en roadtrip ner till Skåne. Kanske hyra något hus. Åka till Kiviks musteri och deras äppelodling, hänga på stränderna på Österlen. Se soluppgångar, umgås och ta semester – fast i Sverige. Vi har ett HELT land att upptäcka men som vi går miste om i jakten på resten av världen. Det får komma det också, jag har allt mina ställen jag vill se. Men i sommar känns Skåne som ett härligt alternativ!
 
Jag ska allt se till att upptäcka saker under sommarhalvåret, det är målet i alla fall. Även om det bara är över en helg så är det bättre än ingenting. There´s plenty of time att förvalta!
 
Har ni några idéer om vad ni vill göra? Berätta gärna, lite inspiration är aldrig fel. 😌
Emma -/ www.emmas.nu | mamma till Emilio | foto | vardag | skönhet och massa mer

Min pappa jobbade på musteriet förut och om jag minns rätt så är min fabror president över raggarklubben i Österlen :)

Svar: Vad spännande! :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress