Födelsedagsfirande och poolparty för snart två helger sedan.
Ett minus med att inte bo i huvudstaden är att det blir lite meckigare att kunna delta på sådana härliga tillställningar. Och andra sidan så är det inte mer än två timmar bort med tåg om det är på "rätt" sida stan, men det krävs helt klart lite mer än om man bara ska ta sig från en punkt till en annan inom länet (även om det typ kan ta lika lång tid som för mig att ta mig från mils avstånd haha).
 
Den här gången lyckades det turligt nog matcha med både ledighet och plats. Knappt 24 timmar var jag borta, så det blev en snabbvisit. Lagom tills VM-matchen var över letade solen sig fram, och när den sedan försvann ner bakom hustaken tog min vän mig i handen och så hoppade vi tillsammans ner i poolen. Kläderna på och allt, givetvis. Tacka vettja väskan med kläder jag hade med mig haha. 
 
Innan vårt lilla spontanbad var det både tävlingar och presentöppning. En sak jag lärde mig: Jag kan inte halsa. Alltså det gåår inte att klunka saker sådär fort om jag inte är tillräckligt törstig. Får kväljningar haha. Jag är med andra ord ingen bra lagkamrat när det jobbar till att hiva i sig vätska. 😉 
 
 
Efter en ändå skaplig god natts sömn så steppade jag upp och tog tåget hem. På kvällen väntades det 20-års firande för brodern min. Han är faktiskt helt galet duktig på att teckna, alltså verkligen talangfull. Faktum är att han precis har börjar tatuera på personer och jag är väldigt, väldigt sugen på en egen liten tatuering. Men just de jag vill ha får han inte göra ännu då de är på så känsliga ställen. Typiskt! Får helt enkelt hålla mig och vänta lite. Är väldigt inne på små tatueringar i alla fall. Feminina och symboliska.. vi får se vad det blir i slutändan!  
 
Avslutningsvis så vill jag bara säga att jag är så lyckligt lottad att få känna och lära känna denna drottning till kvinna. Så glad för att jag fick äran att vara en del av hennes födelsedag. ✨ 
 
Ta vara på era vänner hörrni och var inte rädda för att uttöka er umgängeskrets.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress