Torsdag, 23:09 och några minuter med datorn medan himlen brinner i orangea toner utanför.
Nu till vad jag faktiskt bar på midsommar. I know, det är lite sent att uppdatera om det. Men här är det i alla fall. Trots jordgubbar och dans runt midsommarstången så lyckades jag hålla den ren. Har några små chokladsås fläckar på den som inte går bort, men det är en annan historia det. Har samma blus i en turkos/blå/grön ton också och älskar stilen på den. Not to much but still cute eller mer uppklätt om man vill det. 
 
Hörrni, den här dagen har verkligen varit ansiktet utåt för en.. låt oss säga motsträvig dag. Vill inte säga dålig för det har den verkligen inte varit, men ack vad många hinder den har innehållit! Bokstavligen och teoretiskt. Nu är jag redo för att sova ett par timmar och vakna upp imorgon till en bättre fredag. Bilen fick sig en tvätt i alla fall och imorgon tänkte jag försöka norpa åt mig ett av de sista paren klackar som jag har spanat in i ett par veckor. Om allt går enligt planen vill säga. 😉 Men först tänkte jag bara slänga in några låttips! För om någon skulle fråga mig vilka som gått mest senaste veckan, så skulle jag säga någonting sånt här ⬇️
 

Switch med 6lack har verkligen gått på repeat och detsamma med Cherrie´s låtar här över. Sedan är det ett litet askplock av annat också. Lite party beats sitter aldrig fel heller! Vill ni kolla in hela min lista för det här året så kan ni klicka här.

25 juni 2018

Polka playsuit

Allmänt

Ny vecka och jag tänkte passa på att visa er den här finingen från min senaste shopping.
Tanken var att ha den som min midsommaroutfit. Men med tanke på prognosen så fick det bli något annat istället. Frysa är det sista man vill göra!
 
Genomskinlig är den så det heter duga och nåågot kortare än vad jag trodde den skulle vara, på gränsen på förkort med risk för rumpchock haha. Men visst är den fin? Var ute efter lite mer sommarkläder som går att bära till vardags och till jobbet. Tror dock den här får bli mer åt det festligare hållet. Känns lite overkill att kliva in med den här på redaktionen. 😉 Jag tycker inte färgen är självklar på mig med så mycket inslag av rött, men samtidigt så kunde jag inte låta bli att klicka hem den. Påminner lite om en polkagris eller en milkshake med ett körsbär på toppen, visst?
 
Förresten, den här påminde mig om dagsfesten på Josefina för ett par helger sedan. Vi tre tjejer stod ihoptryckta på den minsta av toaletter ni kan tänka er (det här med att man ska gå på toaletten samtidigt you know haha). Det var knappt att vi fick plats att stå, och mitt i det här inser jag att jag har en playsuit på mig. Alltså neeej! Jag vet inte hur vi lyckades men på något sätt gick det. Det må vara fint men inte är det praktiskt inte haha.
 
Är riktigt sugen på en London weekend med ett stopp på Primark till hösten. Åka dit med en tom resväska och fylla den till bredden med en ny garderob. PEPP! En sådan "simpel" grej men verkligen någonting som är så värt. Får se vem jag drar med mig dit.
 
Har ni tips på bra ställen att bo på i London så kan ni väl slänga iväg en kommentar här nedan! 
Min första vecka som verksam journalist är avklarad!
Ett omslag jag skrev idag går till tryck och levereras för läsning lagom till morgonkaffet imorgon. Glömmer liksom lite bort att det där jag sitter och knappar ihop faktiskt ska läsas av någon annan. Flera tusentals andra närmare bestämt. Vi får la hoppas det är läsbart och faller åtminstone någon i smaken. Annars är det bra eldvirke om inte annat. 😉 Bilden är förresten tagen för ganska exakt en månad sedan. I min blommiga lilla dröm till playsuit! Den fick jag använda lite i år i alla fall, får se när det känns hanterbart att gå barbent igen i den här kylan.
 
Tänk va, vad saker kan hända och kännas som rätt i tiden. För ett år sedan var jag inte alls sugen på att söka mig till redaktioner och ge mig ut med penna och papper som arbetsredskap. Nu känns det helt okej, faktiskt till och med roligt! Let me tell you att timmarna har sprungit iväg och det inte har varit många minuter som gått "till spillo", men det har inte gjort någonting. Jag har genomfört allting med glädje och känt samma support och känsla från mina medarbetare. Så glad för att jag hamnade där på det lilla kontoret. Ett härligt gäng! 
 
Jag tänker som såhär; Jag tar den här sommaren lite som det kommer, med siktet inställt på hösten. Tycker jag fortfarande att journalistjobbet känns roligt, så fortsätter jag på det spåret. Vill jag söka mig vidare någon annanstans, så gör jag det. Det här har redan bevisat sig vara ett år full av lärdom och jag tänker mig att jag fortsätter att gå in med den inställningen det resterande halvåret. "Du kommer att landa precis där det är meningen att du ska vara. Om du tar fel väg så kommer någonting få dig att vända, tills du hittar rätt igen."
 
Imorgon är det dags för midsommar och den årliga dansen runt stången. Eller årliga och årliga, har väl knappt hoppat runt som små grodorna mer gånger än jag kan räkna på en hand haha. Kläderna är ju det meckiga nu.. sommarfin men samtidigt varm. Inte mycket som klingar rätt där! 
 
Jag får se vad jag hittar på imorgon. Det blir vad det blir! 😊
Vill hur som helst önska er en fin midsommar och hoppas att ni drömmer om er framtida kärlek.
Skrock eller inte får stå för var och en, jag behövde då tydligen ingen blomma för att drömma om sånt där inte haha. Godnatt på er!