När somriga majdagar övergår till ett soligt juni så känns tillvaron rätt härlig ändå. Krydda det med lite härliga stunder och livspeppen är total!
För att vara lite mindre peppig, så ligger jag just nu i soffan och kämpar emot sömnen som envist får mina ögonlock att falla ner gång på gång. Det är kämpigt kan jag säga! Jag tar inte "naps" men igår gav jag upp och sov någon timme under den tidiga kvällen. Blir tydligen inte bara sockerbakis utan bakis på sömn också verkar det som haha. Tjejen som snittar 9 timmar per natt klarar tydligen inte hälften av det under två nätter. Well, det var en kul helg i alla fall, värd att missa lite sömn för. 😉
 
Spenderade nämligen fredag till söndag hos bestie uppe i Stockholm med både parkhäng, dagsfest, mellanfest, efterfest och pizzakväll. Mycket mer än så hann vi inte med! Mer av det hittar ni på min Instagram och i sparade händelser i profilen från min story. OCH; alltså de prankade mig så himla bra när de mötte upp mig på perrongen.
Nicole mötte mig efter att jag först hade gått åt fel håll och lite sådär. Vi går och pratar exalterat som vanligt och mitt fulla fokus är på henne. Hon kommenterar lite snabbt en snubbe som kryper omkring bakom en lift, men jag tänker inte mer på det då jag antog att det var någon som jobbade där. Mer awkward att den personen ofrivilligt fick ta del av vår livliga reunion liksom. Sen hör jag plötsligt hur någon springer bakom mig och grabbar tag i min väska, som jag stenhårt håller kvar i ett fast grepp. Sen inser jag att det är hennes bror. Alltså de ilskna tankarna som hann fara i mitt huvud sekunderna innan jag insåg vem det var hahaha. ÄLSKADE deras lilla påhitt + att alla pendelåkarna från perrongen mitt emot såg ut att ha minst lika stor underhållningen av det. De hade ju sett hela processen och hade en aning om vad som skulle ske, den enda som var helt ovetande om deras lilla prank var ju jag.
 
Förövrigt har jag haft en superbra helg verkligen.  Med blåsor på fötterna efter klackskor, chipssmulor i sängen, skratt tills tårarna har runnit och spillda drinkar åt höger och vänster. Sol i själen och sol på himlen – det tackar man för!
 
Hur har er helg varit?
emma

min helg var väldigt bra :)

Svar: Vad härligt! Hoppas den här helgen blir lika fin. :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress