Min första vecka som verksam journalist är avklarad!
Ett omslag jag skrev idag går till tryck och levereras för läsning lagom till morgonkaffet imorgon. Glömmer liksom lite bort att det där jag sitter och knappar ihop faktiskt ska läsas av någon annan. Flera tusentals andra närmare bestämt. Vi får la hoppas det är läsbart och faller åtminstone någon i smaken. Annars är det bra eldvirke om inte annat. 😉 Bilden är förresten tagen för ganska exakt en månad sedan. I min blommiga lilla dröm till playsuit! Den fick jag använda lite i år i alla fall, får se när det känns hanterbart att gå barbent igen i den här kylan.
 
Tänk va, vad saker kan hända och kännas som rätt i tiden. För ett år sedan var jag inte alls sugen på att söka mig till redaktioner och ge mig ut med penna och papper som arbetsredskap. Nu känns det helt okej, faktiskt till och med roligt! Let me tell you att timmarna har sprungit iväg och det inte har varit många minuter som gått "till spillo", men det har inte gjort någonting. Jag har genomfört allting med glädje och känt samma support och känsla från mina medarbetare. Så glad för att jag hamnade där på det lilla kontoret. Ett härligt gäng! 
 
Jag tänker som såhär; Jag tar den här sommaren lite som det kommer, med siktet inställt på hösten. Tycker jag fortfarande att journalistjobbet känns roligt, så fortsätter jag på det spåret. Vill jag söka mig vidare någon annanstans, så gör jag det. Det här har redan bevisat sig vara ett år full av lärdom och jag tänker mig att jag fortsätter att gå in med den inställningen det resterande halvåret. "Du kommer att landa precis där det är meningen att du ska vara. Om du tar fel väg så kommer någonting få dig att vända, tills du hittar rätt igen."
 
Imorgon är det dags för midsommar och den årliga dansen runt stången. Eller årliga och årliga, har väl knappt hoppat runt som små grodorna mer gånger än jag kan räkna på en hand haha. Kläderna är ju det meckiga nu.. sommarfin men samtidigt varm. Inte mycket som klingar rätt där! 
 
Jag får se vad jag hittar på imorgon. Det blir vad det blir! 😊
Vill hur som helst önska er en fin midsommar och hoppas att ni drömmer om er framtida kärlek.
Skrock eller inte får stå för var och en, jag behövde då tydligen ingen blomma för att drömma om sånt där inte haha. Godnatt på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress