Torsdag, 23:09 och några minuter med datorn medan himlen brinner i orangea toner utanför.
Nu till vad jag faktiskt bar på midsommar. I know, det är lite sent att uppdatera om det. Men här är det i alla fall. Trots jordgubbar och dans runt midsommarstången så lyckades jag hålla den ren. Har några små chokladsås fläckar på den som inte går bort, men det är en annan historia det. Har samma blus i en turkos/blå/grön ton också och älskar stilen på den. Not to much but still cute eller mer uppklätt om man vill det. 
 
Hörrni, den här dagen har verkligen varit ansiktet utåt för en.. låt oss säga motsträvig dag. Vill inte säga dålig för det har den verkligen inte varit, men ack vad många hinder den har innehållit! Bokstavligen och teoretiskt. Nu är jag redo för att sova ett par timmar och vakna upp imorgon till en bättre fredag. Bilen fick sig en tvätt i alla fall och imorgon tänkte jag försöka norpa åt mig ett av de sista paren klackar som jag har spanat in i ett par veckor. Om allt går enligt planen vill säga. 😉 Men först tänkte jag bara slänga in några låttips! För om någon skulle fråga mig vilka som gått mest senaste veckan, så skulle jag säga någonting sånt här ⬇️
 

Switch med 6lack har verkligen gått på repeat och detsamma med Cherrie´s låtar här över. Sedan är det ett litet askplock av annat också. Lite party beats sitter aldrig fel heller! Vill ni kolla in hela min lista för det här året så kan ni klicka här.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress