Jag måste nog lite vågat säga att vi har den bästa utsikten av de som bor här ute på slätten. Ni får mer än gärna motbevisa mig om ni kan!
Det underlättar i alla fall det dagliga släpandet på vattenkannor, när man kan stanna upp och titta på solen som går ner bakom träden i horisonten. Bär lär vi ha i sommar i alla fall, buskarna har väl aldrig grönskat så mycket som de gör nu.
 
Medan jag inväntar solen och värmen idag ska jag passa på att rensa garderoben. Inser att det förmodligen finns några tjejer som har mer lycka av de kläderna än vad jag har. Mer plats för nytt dessutom. 😉 Beställde ett lite större paket från Boohoo som jag väntar på ska trilla ner i brevlådan, speciellt en playsuit som är sååå fantastiskt söt! Det kommer defintivt dyka upp bilder på de plaggen allt eftersom tillfällen ges, promise.
 
Other then that så har jag absolut inga tankar att dela med mig av. Mer än att jag börjar på mitt nya jobb i slutet av juni, längtar efter resten av livet och skakar lätt på huvudet åt killar som verkar tro det är attraktivt att hinta om sex innan man ens hunnit presentera sitt fullständiga namn. Det är inga fel att drivas av sexuell attraktion, snarare tvärtom, men det måste finnas något mer än det för att kunna bygga en relation. Släng det inte i ansiktet på mig innan jag ens har hunnit tänka tanken liksom haha.
 
Nog från mig.
Vi hörs snarast med en ny vlogg som är in the making. Redan en av mina favoriter faktiskt.  🙂
Kram på er!
Emma

ja vi har det bra fint här i närke

Svar: Verkligen! Kul att du också är härifrån. :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress