25 juni 2018

Polka playsuit

Allmänt

Ny vecka och jag tänkte passa på att visa er den här finingen från min senaste shopping.
Tanken var att ha den som min midsommaroutfit. Men med tanke på prognosen så fick det bli något annat istället. Frysa är det sista man vill göra!
 
Genomskinlig är den så det heter duga och nåågot kortare än vad jag trodde den skulle vara, på gränsen på förkort med risk för rumpchock haha. Men visst är den fin? Var ute efter lite mer sommarkläder som går att bära till vardags och till jobbet. Tror dock den här får bli mer åt det festligare hållet. Känns lite overkill att kliva in med den här på redaktionen. 😉 Jag tycker inte färgen är självklar på mig med så mycket inslag av rött, men samtidigt så kunde jag inte låta bli att klicka hem den. Påminner lite om en polkagris eller en milkshake med ett körsbär på toppen, visst?
 
Förresten, den här påminde mig om dagsfesten på Josefina för ett par helger sedan. Vi tre tjejer stod ihoptryckta på den minsta av toaletter ni kan tänka er (det här med att man ska gå på toaletten samtidigt you know haha). Det var knappt att vi fick plats att stå, och mitt i det här inser jag att jag har en playsuit på mig. Alltså neeej! Jag vet inte hur vi lyckades men på något sätt gick det. Det må vara fint men inte är det praktiskt inte haha.
 
Är riktigt sugen på en London weekend med ett stopp på Primark till hösten. Åka dit med en tom resväska och fylla den till bredden med en ny garderob. PEPP! En sådan "simpel" grej men verkligen någonting som är så värt. Får se vem jag drar med mig dit.
 
Har ni tips på bra ställen att bo på i London så kan ni väl slänga iväg en kommentar här nedan! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress