Jag är inte mycket för att posta mobilbilder, det har jag sagt sedan tidigare. Men helgen lilla kompott kändes som ett undantag, för minnets skull!
De kommer i lite blandad ordning, men fredagen började med att vi packade väskan och drog till Tantolunden. Jag som är bortskämd med trädgård fick smaka på hur det känns att leva "läggisliv" med resten av Stockholm.  Som att åka till stranden fast man åker till en park, inget konstigt alls egentligen. Vi hade mysigt hur som helst och blev nog alla tre lite småkära i mopsvalpen på filten bredvid. Nu är inte en mops en aktuell hund för mig, då jag i framtiden önskar ha en som är mer anpassad för naturliv. Men de är ju så fruktansvärt söta! Någon av er som har en?
 

 
Lördagen bjöd på Pink Party på Josefina and the rest is history. Har aldrig gått på en dagsfest förut men måste säga att det är såååå värt. Lite annan grej att kliva iväg i klackar redan efter lunch och sen inse att man fallerar redan vid kvällstid, istället för framåt 2-snåret på natten. 😉 Nu måste jag förresten hitta några nya snygga sandaletter som inte sitter som ett mähä och faktiskt går att stå i några timmar haha. Några tips? Älskar mina nude och använder dem hela tiden. Skavsår på tårna är väl den närmsta smärtan jag har kommit i dem = godkänt!
 
Hoppas ni får en fin helg så hörs vi inom kort.
Var rädda om er och ta hand om varandra. Glöm inte bort att även den starkaste vännen kan behöva en kram ibland. Vi alla crave:ar lite kärlek ibland. Kramis! ❤️
Angelica Wåhlin

Så underbara bilder, ser verkligen somriga ut!

Svar: Tack fina du!
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress