Kolla!⬆️ Från och med nu hittar ni bilder från min Instagram direkt under headern.
Ni kan fortfarande klicka er in via "Om mig" och Instagram ikonen längst ner –> då kommer ni direkt till min profil @rodegradin. Men för er om inte har IG eller bara är nyfiken på vad jag postar där, så ser ni det direkt här från och med nu. Två flugor i en smäll liksom! Även om ni såklart är mer än välkomna att följa mig där också. Är oftast snabbare på att publicera bilder där innan de blir till inlägg här. 😌
 
Nu luktar det som att mamma har gräddat en kladdkaka nere i köket(?). Kommer bli grovt besviken nu om det inte är så haha. Jag bakade så sjukt goda chocolate chip cookies ett tag, hade dille på det, men nu känns det ganska lönlöst att göra en hel sats sådana om det bara är jag som äter dem. Sockerbakis deluxe 😉 Vilket definitivt är vägen jag kommer vandra till helgen! Någon mer som nästa aldrig käkar godis längre, men när ni väl gör det i lite större mängd så får kroppen en chock typ? Hjärtat rusar och kroppen tycks undra vad tusan du håller på med haha. Jag har aldrig upplevt en bakfylla så jag har inget att jämföra med, men "sockerbakis" känns som en legit grej, ändå. 
 
Nog tjötat om strunt! Jag ska skutta ner och se om det står någon nybakad kladdkaka på bänken eller inte. Lika bra att dra bort plåstret och spräcka önskebubblan direkt.
Go´kväll och godnatt på er!
Första besöket på Friday´s för min del. And I gotta say - I´m impressed!
Tillbaka till torsdag förra veckan. Vrålhungriga, och med blandade känslor, kändes det inte mer än rätt att ta vara på solskenet och sticka in till stan för en lunch.
 
Vi bestämde oss tillslut för Fridays och bokade bord för säkerhetsskull. I kalendern så såg man att de var fullbokade lunch och middag från fredag till söndag plus hela nästa lördag, än så länge. Poppis! Och jag förstår dem. För deras burgare (vanliga cheese) var verkligen magi! Jag som i vanliga fall vill ha allt mitt kött welldone, reagerade inte ens på att burgaren var något rosa i mitten. Supergod verkligen!  Är sååå sugen på att testa deras efterätter nästa gång. Det var inte en chans att någon av oss skulle orka det efter den måltiden kan jag säga haha. Mätta så det räckte och blev över. Men det tackar man för!
 
Någon som har en personlig favorit från deras meny som jag bara måste testa nästa gång?
Tipsa gärna!
 
Tror det var någon mer som längtade efter de nygräddade våfflorna. ⬆️
Blev så sugen på att slänga ihop en smet när jag öppnade Instagram igår morse (lättpåverkad much haha?). Bestämde mig därför för att slänga iväg ett sms till Ida, som sedan svängde förbi för en liten våffelfika! 
 
Påskveckan är igång och jag har av eget initivativ tagit på mig bakandet av efterätten tills på söndag. Just nu är det My Kitchen Stories pannacottapaj med vit choklad och lemon curd som jag är mest sugen på. Låter helt fantastiskt gott om du frågar mig! Camilla har verkligen det där lilla extra när det kommer till mumsiga recept och kreaktioner. Sen, av de få tillfällena jag har träffat henne, så är hon också otroligt trevlig som person! 
 
Det må precis ha fallit en gnutta snö på den nysmälta barmarken. Men det är trots allt sommartid och någonstans i min ganska energilösa och soltörstande kropp så finns det en gnutta lycka ändå. Påskgodiset ska inhandlas pronto och gärna idag, för det gäller att handla snabbt om man vill ha chans till att få något påskägg i påsen! Det kommer vara häxjakt där vid lösgodiset, det känner jag på mig haha. 
 
Ha en go vecka hörrni!