Den enda lilla bilden jag har från igår.
Är bra duktig på att plocka med mig kameran titt som tätt, men igår fick den faktiskt bli kvar hemma. Ett par timmar på pinchos och sedan lämnade vi sällskapet för att rulla hemåt. Trots att vi är familj och har umgåtts ett par år så älskar jag känslan över att vår vänskapsrelation bara växer sig starkare och starkare. Man får inte glömma att precis som du så växer andra personer också i sig själva, landar och utvecklas. Med ömsesidig förståelse och insikt så tror jag att människor kan växa ihop igen längs vägen. Livsviktigt att omge sig med, för dig, bra människor. ♥️
 
Idag är det verkligen "no-stress" och bara ta saker som de kommer. Fåglarna verkar ha någon form av gemensam körsång här utanför fönstret. Längtar typ efter att få snöra på mig träningsskorna och ta rundan uppe i skogen, men det får bli lite senare det! Ikväll vill jag bara mysa och käka glass typ. Ni vet sådär ur paketet ala american? Frysen ekar dock tom efter sådan vara.. och att "svänga förbi" (finns liksom ingen sådan benämning när man bor på landet haha) affären endast för ett paket Ice cream känns högst onödigt. Är det lika mysigt med en skål popcorn är ju frågan..?
 
Jag har suttit nu ett par timmar och fixat bilder och sorterat in de i olika inlägg, så att jag bara kan skriva ihop texten sen. Kika in här för att ta del av det om ett par timmar eller så!
Leo

Vilken fin bild!

Svar: Tack! 😃
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress