Börjar det bli ett varningstecken för att man är oaktiv när man loggar in och inser att admin ser lite annorlunda ut, utan att veta om det skedde idag eller för en vecka sedan? Jag känner själv att jag lever med bloggen hela tiden. Den är alltid någonting som jag kommer tillbaka till och vill uppdatera med jämna mellanrum. Sen speglar den, såklart, hur mycket jag känner att jag har att dela med mig av. Vissa perioder är det mer intensivt och andra lite lugnare. Sen, precis som hos många andra, så märker jag hur jag skyddar hjärtat mer ju äldre jag blir. Det blir en tydligare gräns mellan personlig och privat, inte bara online utan i relationer också. Ibland vill jag ta bilder på exakt varje liten grej jag gör och ibland vill jag hålla det för mig själv. Tror framförallt det märks i flödet (@rodegradin *klick*) när jag är i vilken period hehe. 😉 Även om det alltid finns någonting att uppdatera om!
 
Älskar förresten att blogg.se fortsätter utveckla sig, i smått som stort. Speciellt när jag förra året fick vara med och se lite av jobbet och processen bakom varje liten ny detalj. Det är inte bara att slänga upp en ny design bara sådär!
 
Nu till veckan som gått;
Ett litet bildarkiv är vad jag har att dela med mig av. Solen har lyst och piggat upp för första gången på what feels like forever. I lördags gick det att sitta ute, igår fick jag nöja mig med att sitta lutad mot väggen inomhus haha..varje solstråle räknas.
 
 
I onsdags passade jag faktiskt på att spela in en vlogg. Ska bara redigera den så kommer den upp snart den också! 
 
Sent i fredagskväll fick jag ett meddelande från Ida att det var kirrat biljetter till Sabina Ddumbas konsert kvällen därpå. En välplanerad spontan liten happening skulle jag säga, då vi hade pratat om det ett tag. Har sett henne live tidigare och diggar hennes skarpt. Kul när man kan åka på någonting som faktiskt intresserar en i Örebro också! Vid 22:00 kände vi dock oss klara för kvällen och satt i drive in:en på MAX haha. Klädda som om vi kommit från en utekväll och redo för att slå oss ner i varsin soffa hemma sen. Fullt nöjda! 😉 
 
 
Vet ni? Det är inte mycket som faller på plats i livet just nu. Mycket tid och tanke går faktiskt åt till att försöka konstruera någon form av plan, framtidsplan. Men det har varit lite väl mycket saker som har fallit för att kunna hålla modet uppe helt. I´m still trying tho! Ser det mer som ett nyfiket och vilset fumlande efter någonting konkret att hålla fast vid och satsa på. Någon gång måste jag väl hitta rätt, tänker jag. 
 
Nåväl, dags att dra fram nagellacksburken innan det är dags att sussa här. Väntar fortfarande på den dagen då jag råkar välta ut burken och får kladdigt nagellack i hela sängen haha, usch! Godnatt på er 🌙
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress