I onsdags kväll hoppade vi på direkttåget till Stockholm för ett litet mission.
Vad än anledningen var för vår "mitt i veckan-weekend" så är jag väldigt glad för den. Staden som en gång kändes övermäktig och långt borta är numera bekant mark som aldrig känns mer avlägsen än ett stenkast bort. Finns många anledningar till varför jag skulle vilja flytta tillbaka. Men samtidigt är det rätt skönt att kunna åka dit och bara ta del av de härliga fördelarna, när jag nu vill det. :) 
 
Torsdagen började lugnt och stilla för min del. Tidig frukost till följd av en timmes gympass. Mina benhinnor började dock strejka och tillslut fick jag helt enkelt ge mig då det kändes som att de skulle ge vika. Sjukt besviken då jag var taggad på springa av mig lite! Kompenserade med lite annat istället, men nog fick jag svettas allt då gymmet i princip hade samma värme som bastun haha. Puh💦
 
Till en annan grej. Hur tänker ni kring mat som en upplevelse? 
Såhär; jag är inte uppvuxen med livsstilen att äta ute jämt och ständigt. Därför har jag inte heller riktigt funnit intresse i att se en middag eller ett resturangbesök som ett nöje. Inga negativa tankar här, utan bara någonting som inte funnits som en grej. Är man hungrig och är ute på ärenden så äter man när man kommer hem, inga konstigheter. Vi har mer lagat en god middag hemma eller samlat ihop ett gäng och fixat mat tillsammans. Kanske inte samma smakupplevelse men oftast desto mysigare, enligt mig. Antar och vet att det har varit ur en ekonomisk synpunkt också. Som sedan växt och blivit ett sätt att leva. Eller inte leva om man vill se det så!
 
Hur som haver – de här dagarna har ju innehållit en hel del mat. Och torsdagens besök på Fridays var helt klart värt valutan. Men mer från den lunchen kommer i ett separat inlägg!
 
På något sätt sprang även torsdagen förbi illa kvickt. Utslagna efter den tidiga morgonen somnade vi båda med familjen Walhgrens kaosiga Italienresa i bakgrunden. Den familjen alltså haha, så himla härliga! Kvällen innan såg jag förresten filmen "A Dogs Purpose" för första gången och höll på att snyfta ihjäl mig. Så fint gestaltat av en hunds själ och "point of view". Givetvis värkte det lite extra i hjärtat efter vår going.. ♥️ Vad man önskar att de fanns med en genom hela livet. Lilla Tjabo, så saknad av oss alla!
 
Vi avslutade givetvis "helgen" med ett stopp på Reload Superfood vid hötorget. God och bra mat för pengarna! Fick i princip med mig en hel lunchportion hem också då salladen är rejält mättande och portionerna så stora. Mums! (Genast låter det som att jag är snåla Lisa som värderar kostnad och kvantitet så fort jag ska käka haha. Tror ni fattar att det inte alltid är så jag handlar i praktiken, angående det jag skrev om tidigare 😉)
 
 
De här dagarna har varit långt ifrån händelserika från min sida. Men det har varit ack så trevligt ändå kan jag säga! Ibland kan det vara härligt att inte ha några "måsten" eller antagande så fort man reser bort någonstans. Beror ju såklart på vart man åker, men till ett ställe man ändå åker till relativt ofta så gör det inte så mycket om man inte vill eller hinner med allt på en trip.
 
Nu är jag lite sugen på en helg i Göteborg när det blivit lite varmare. Oslo vore också trevligt.. och österlen till sommaren. Vore perfekt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress