Kolla!⬆️ Från och med nu hittar ni bilder från min Instagram direkt under headern.
Ni kan fortfarande klicka er in via "Om mig" och Instagram ikonen längst ner –> då kommer ni direkt till min profil @rodegradin. Men för er om inte har IG eller bara är nyfiken på vad jag postar där, så ser ni det direkt här från och med nu. Två flugor i en smäll liksom! Även om ni såklart är mer än välkomna att följa mig där också. Är oftast snabbare på att publicera bilder där innan de blir till inlägg här. 😌
 
Nu luktar det som att mamma har gräddat en kladdkaka nere i köket(?). Kommer bli grovt besviken nu om det inte är så haha. Jag bakade så sjukt goda chocolate chip cookies ett tag, hade dille på det, men nu känns det ganska lönlöst att göra en hel sats sådana om det bara är jag som äter dem. Sockerbakis deluxe 😉 Vilket definitivt är vägen jag kommer vandra till helgen! Någon mer som nästa aldrig käkar godis längre, men när ni väl gör det i lite större mängd så får kroppen en chock typ? Hjärtat rusar och kroppen tycks undra vad tusan du håller på med haha. Jag har aldrig upplevt en bakfylla så jag har inget att jämföra med, men "sockerbakis" känns som en legit grej, ändå. 
 
Nog tjötat om strunt! Jag ska skutta ner och se om det står någon nybakad kladdkaka på bänken eller inte. Lika bra att dra bort plåstret och spräcka önskebubblan direkt.
Go´kväll och godnatt på er!
Angelica Wåhlin

Men gud, vilken häftig funktion ju!

Svar: Ja men visst ger den det där lilla extra? Har helt missat den innan!
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress