Tror det var någon mer som längtade efter de nygräddade våfflorna. ⬆️
Blev så sugen på att slänga ihop en smet när jag öppnade Instagram igår morse (lättpåverkad much haha?). Bestämde mig därför för att slänga iväg ett sms till Ida, som sedan svängde förbi för en liten våffelfika! 
 
Påskveckan är igång och jag har av eget initivativ tagit på mig bakandet av efterätten tills på söndag. Just nu är det My Kitchen Stories pannacottapaj med vit choklad och lemon curd som jag är mest sugen på. Låter helt fantastiskt gott om du frågar mig! Camilla har verkligen det där lilla extra när det kommer till mumsiga recept och kreaktioner. Sen, av de få tillfällena jag har träffat henne, så är hon också otroligt trevlig som person! 
 
Det må precis ha fallit en gnutta snö på den nysmälta barmarken. Men det är trots allt sommartid och någonstans i min ganska energilösa och soltörstande kropp så finns det en gnutta lycka ändå. Påskgodiset ska inhandlas pronto och gärna idag, för det gäller att handla snabbt om man vill ha chans till att få något påskägg i påsen! Det kommer vara häxjakt där vid lösgodiset, det känner jag på mig haha. 
 
Ha en go vecka hörrni!
AngelicasVärld

Men så härliga bilder...ser fantastiskt ut!

Önskar dig en fin start på påskveckan!

Svar: Tack så mycket goa du! Önskar dig detsamma 😀
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress