Är det inte lite intressant hur man kan glida in och glida ifrån någonting med jämna mellanrum?
Jag reflekterar mycket över hur kontunerlig uppdatering jag vill ha här på bloggen. Jag hade länge som princip att minst ett inlägg skulle upp om dagen, och när man sätter upp en standard så är det smart att fortsätta hålla sig till den. Men där fallerade det när jag var inne i en period som varken innehöll tilltalande bildmaterial eller vardagligt berättande som gav eller kändes vettigt att dela med mig av. Det finns en del historier, känslor och stunder som hade kunnat blivit rolig och bra läsning, men som jag har valt att hålla nära hjärtat. Tror det kommer naturligt med åren, det känns värdefullt att bevara minnen för sig själv som innehåller någon form av känslomässigt värde. Sen givetvis — många situationer innehåller andra personer som också de, precis som jag, vill hålla vissa detaljer utanför det allmänna rummet. Det är underförstått. :) Jag vill dock gärna komma tillbaka till den där kontunerliga uppdateringen, mer vardagliga inlägg åtminstone några fler dagar i veckan än en. Där får jag väl hitta en balans igen mellan att vara personlig och privat. Och inte komma på att jag vill skriva ett inlägg efter klockan har passerat midnatt varje gång haha.. (klockan är just nu 00:47, så ja detta blev tidsinställd morgonläsning istället 😉)
 
Nog om den lilla punkten och till något annat som också tar upp min tankekraft numera. Jag har helt fastnat i pinterest och drömmer mig bort bland mjuka pasteller, kuddar, linnen, gröna växter och möblering. Har varit perfekt att scrolla igenom under den senaste tidens varma timmar i solstolen. Är det inom något område jag känner att jag har dåligt med känsla så är det inom inredning, faktiskt. Jag vet vilken stil jag gillar men har inte riktigt trillat dit att jag har ögat för att komponera ihop det. But it´s a work in progress!
 
Har ni några favoritkonton eller bloggar ni följer inom inredning? Tipsa gärna! Så ska jag försöka snickra ihop något inlägg med min favoritinspiration här sen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress