Förra veckan bokade en av mina absolut bästa vänner en biljett hit till Örebro för att spendera helgen ihop.
Vi har inte setts ordentligt på nästan ett år, i och med att vi inte bor i samma stad längre (mitt hjärta värker för det!). Men då är det bara att ta sig i kragen och försöka få till några dagar här och där när bådas schema tillåter det.
 
Så, i fredags tuffade jag in och plockade upp henne i stan. Sen sprang dagarna iväg i en rasande fart. Utgång på fredag där vi spontant hamnade på en Darin konsert. P3 hade en kväll på Ritz av oklar anledning haha, men det betydde ytterligare lite mer Stockholmsfeeling i staden. Tog med Nicole till den klubben en annan gång för två år sedan, men då var det stendött haha! Då var det liite bättre denna gången, även om jag personligen trivs väldigt bra på större ställen med mer ruljans på människor. Örebro har sin charm, men kan lätt kännas för litet tycker jag.
 
 
Vi fortsatte vår helg med lunch på Mocca Deli (åt deras kyckling pesto sallad som var fantastiskt god), tog bilder vid slottet och tog en sväng förbi Hemmakväll innan vi styrde hemåt för mys. Så nu har jag typ en bildbank för ett par veckor framöver haha. Försöker sprida ut dem som gott det går 😉 Varje gång Nicole står bakom kameran så blir de bara så himla bra! Bilderna hon tog på mig i Edinburgh är fortfarande några av mina favoriter. Utöver att hon har öga för det kreativa så tror jag säkert att vår vänskap spelar in i det också. Det handlar trots allt om att skapa en känsla och kemi genom linsen. 
 
 
Det kommer ett separat inlägg med fler bilder från den "shooten". Var så fantastiskt fint ljus där just den dagen! Fick lite throwback-känslor från studentbalen när vi stod uppradade på precis samma ställe, med långklänningar och värk i kinderna efter upprepade kommandon om att "le nu då!". Fyra år senare är platsen sig lik, men jag är långt ifrån densamma som då.
 
 
Ha nu en härlig lördagskväll vart du än är. Hemma eller vid ett middagsbord.
Ensam eller med någon du håller kär.
Jag tar en lugn kväll jag, slökollar Eurovision och tar en kväll i soffan. Ja.. är det någonting jag har blivit så är det väl en gammal själ haha. Godnatt på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress