I torsdags förra veckan firade vi mamsen. Och oj vilket härlig kväll det var! 
Diesel flåsade av värmen och jag fick byta från t-shirt till linne för att det var så varmt, närmare sju på kvällen. Minns inte ens när jag drog en mascaraborste genom fransarna senast (bortsett från helgens utekväll). Somrigt och kravlöst. Maj månad har aldrig någonsin varit så underbart! Men hade det här varit förra året så hade jag förmodligen känt annorlunda. 😉 
 
Bambuhäcken dock, den ni ser en skymt av bakom planket, den har växt så det har knakat under helgen. Jag har dessutom både lyckats nästan ha död på solrosen och fått liv i den igen. Lite flyt ska man väl ha! Har både varit hemifrån och jobbat långa dagar hela helgen. Har gått och blivit lite småkär också. I solroser alltså.🌻 Ska definitivt fylla min framtida uteplats med det!
 
Och vet ni, idag kom de där tankarna tillbaka igen. Tanken på Stockholm, på mitt liv här, på saker jag skulle sakna om jag lämnade, på boxen jag sätter mig själv i. På saker jag missar och skulle gå miste om. Jag kommer på mig själv att dras dit i längtan av hur staden får mig att känna, på livet som finns där. Men avskräcks också lite av den inte helt friktionsfria vardagen i en storstad. Pest eller kolera. Jag behöver nog ett besök i storstaden snart, tror jag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress