Om man skulle beskriva lycka i själen så är det defintivt vad jag har känt de senaste dagarna.
Allt grönskar lite mer för varje dag och även om gräsmattan gör likaså (gör inget annat än att klippa gräset känns det som haha) så är det värt mödan för allt det vackra. Hoppas på en ordentlig skörd med hallon och äpplen i år, förra året frös ju allt under den kalla vårmånaderna, men i höst — jäklar vad det ska torkas äppelringar då! 😉 Typ godaste som finns i yoghurten eller att bara "snacksa" på.
 
För en gångs skull har det både regnat och åskat här idag, så jag blev både räddad från den tidiga gräsklippningen jag hade tänkt mig att göra och fick istället lite kreativa skrivtimmar gjorda. För mig är det ibland  det svåraste att sätta mig ner och skriva saker snarare än att samla på mig material. När jag är som mest kreativ har jag flera olika inlägg, bilder och texter på annat håll som ska komponeras ihop. Då måste jag bara sätta mig ner och lägga ett par timmar på det för att "beta av". Även fast jag gör allt för att jag verkligen vill, snarare än ett måste, så tar det fortfarande tid. 
 
 
Igår hade vi lite middagsmys här hemma och Diesel är ju självklart stjärnan i bildväg, men det är ju känt sedan länge. Blåbärspaj till efterrätt och solnedgång ute på terassen. Vad mer kan man önska sig en vanlig kväll sådär? Önskar att jag hade tagit ännu fler vackra bilder på fina Tjabo när han fortfarande fanns med oss. Bläddrade igenom gamla bilder igår (fysiska exemplar alltså) ifrån när han bara var en liten köttbulle. Snart har det gått ett helt år utan honom, men vilket liv vi fick tillsammans ändå. 💛
 
Dags att ta helg och stänga igen datorn för en stund. Försöka mig till att ta lite sovmorgon och ta saker som de kommer. Så hörs vi snart igen, kramis! 
Angelica Wåhlin

Så härligt med lycka i själen! & hjälp, vilken fin rottis :D

Svar: Tack och tack! 😀
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress