9 november 2018

Min tid är nu

Allmänt Tankar

Lika fort som stjärnan faller över himlen har en vecka plötsligt gått. Someone snapped their finger och nu är jag redo för popcorn och idol igen.
Förra helgen spenderade jag bland vänner och öronbedövande musik. I staden som föralltid kommer kännas som ett andra hem. Resten har jag spenderat i stallkängor, Rituals klänning och en dimtät skog.
 
Finns det någon bättre känsla än att världens ligger framför ens fötter? Att spendera vardagliga timmar med sin bästis och skratta så hjärtligt att det inte kommer fram ett ljud. Hållplatser i staden som får dig att minnas tider då du kröp ner tätt intill någon i en säng som inte var din. Mitt hjärta bultar av lycka och stillas av ett inre lugn. Jag är nyfiken, säker och hoppfull. Tre byggstenar som jag tvivlade på om jag skulle kunna gjuta ihop och stå stadigt på. Jag har lärt mig att saker aldrig har varit så bra som de fortsätter att bli. Hänger ni med? När jag har trott att jag har lappat ihop livet, sinnet, så kämpade jag fortfarande. När jag har tänkt att "det här är bra nu" så har det bara blivit bättre. 
 
 
Trots att mindre än två månader återstår av 2018, så kan jag redan nu vända mig om och säga med handen på hjärtat att inget år har varit och är en sådan lärorik resa som det här. Det har varit lärdomar i livet men också ren kunskap. Yttre händelser som jag inte lyft ett finger för att det ska hända, tillsammans med min egen vilja och nyfikenhet för vad jag vill ska hända. Jag tränar och strävar varje dag för att göra mitt sinne starkare. Vill utvecklas och hitta min egen värld istället för att påverkas och trängas bland alla andra. Vad och hur du tänker avgör hela din livsbubbla. Ibland rubbas den av situationer eller omständigheter som du lite tvingas befinna dig i på grund av val som andra gör. Ibland lyser den starkare för att någon annan väljer att ta dig under sin vingar. Men du kan inte släppa in någonting nytt om du själv inte har tillräckligt med material att stå på. Så länge du har dina byggstenar så rockas din värld mindre. Välj bort bruset som ditt sinne inte klarar av och bjud in det som utmanar. 
 
 
Jag började mitt år i en ende, gick sick sack framåt och slutade någon helt annanstans. I ett mindset där det känns som att jag stundtals står till, ser jag mig om och inser att jag har gjort allt annat än det. Nästa år blir inte en nystart, det blir en fortsättning på det som det här året redan har givit mig.