Nu mitt i brittsommar så tänkte jag passa på att gå tillbaka lite i arkivet. Närmare bestämt till några opublicerade bilder från ett av "mina" smultronställen.
För er som har varit med under sommaren så skrev jag det här inlägget om en het sommardag just precis från det här stället. Vid andra tillfället så var det inte riktigt lika mycket action. Lite småkallt, men mysigt. Det är verkligen det perfekta lilla utflyktsstället om man vill ha en dag på stranden men i närheten till fin natur. 
 
Jag har ju sagt att jag skulle vilja spendera några timmar där nu i höst fast med en värmande filt och en liten picknickkorg. Kanske en bra bok eller i härligt sällskap. Förhoppningsvis blir det av inom kort.. de varma höstfärgerna varar ju inte speciellt länge, tyvärr. 
 
Vart vill ni helst vara såhär i hösttider? Skogen, stan, utomlands (haha)?
Såg att Djurgården var helt sjukt vacker just nu med alla färger på träden. Även om jag själv lever i ett litet paradis så kunde jag inte låta bli att slås av en gnutta avundsjuka för att jag går miste om den platsen. Är ju en sucker för allt drömmigt och magiskt, som ni vet.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress